Kontaktirajte nas!

Jelušići 53
51215 Kastav KROATIEN

Tel HR:  + 385 (0)51 545 - 973

Tel DE:  + 385 (0)98 849 - 479

Handy:   + 385 (0)91 200 - 3549
Fax:       + 385 (0)51 545 - 973

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2023 by Auto Express. Proudly created with Wix.com

U našem stalnom programu nalaze se i strojevi marke Lakidis. Strojevi se odlikuju visokom kvalitetom a zadovoljavaju sve europske standarde i normative.

 

Mljevenje mesa

MG 130 PREMIX

 

Cjela konstrukcija ovog stroja je izrađena od nehrđajućeg čelika i opremljena je sa automatskim dostavljačem, utovarivačem i sigurnosnim poklopcem. Posjeduje dvije brzine rada čime obezbjeđuje brži i kvalitetniji proces proizvodnje . Mehanizam dostavljača obezbjeđuje korisniku postizanje visoke homogeniziranost mesa i masti. To se postiže karakterističnom opcijom ovog stroja da koristi različite rezne alate. Stroj je izrađen tako da zadovoljava sve europske sigurnosne standarde. Ovaj stroj je opcionalno moguće i nadograditi sa sistemom koji automatski uklanja žile prilikom rezanja.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 

Motor : 9.75 Kw

Širina podnožja: 64 cm

Širina dostavljača: 56 cm

Ukupna visina: 136 cm

Promjer puža: 130 mm

Visina puža: 90 cm

Dužina: 107cm

MG 100

 

Ovaj stroj ima mogućnost mljevenja i miješanja mesa a koje se može odvijati istovremeno ili odvojeno. Predstavlja idealno rješenje za manje mesarske pogone koji su ograničeni sa prostorom kako širinom tako i visinom. Robusna konstrukcija mješalice i velika snaga motora omogućava obradu svježeg i smrznutog mesa (-5° C). Puž dostavljača i mješalica su izrađene od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Povratno kretanje obezjeđuje kvalitetno mješanje mesa za vrijeme mljevenja. Kada se stroj nalazi u poziciji mješanja, mješalica se kreće automatski prema naprijed a zatim prema natrag i to svakih 20 sekundi. Za to vrijeme dostavljač se okreće 2 sekunde unatrag, svakih 20 sekundi. Ovakav način obrade se ponavlja sve dok korisnik ne zaustavi rad tipkom STOP.

U pozciji mljevenja, dostavljač nemože da se okreće u suprotnom smjeru, okreće se u jednom smjeru i to sinhronizirano, sa kretanjem mješalice. U ovoj poziciji nije moguće aktivirati automatsko mjenjanje smjera mješalice.

Specijalno konstruiran sigurnosni poklopac omogućava direktnu vizualnu kontrolu proizvoda bez zaustavljanja procesa obrade. Sa gornje strane poklopca nalazi se poseban otvor za dodavanje aditiva za vrijeme obrade.

Konstrukcija kućišta i mješalice obezjeđuju lakši pristup svim dijelovima u svrhu čišćenja i održavanja stroja.

Ovaj stroj zadovoljava sve europske sigurnosne standarde i posjeduje jednostavne elemente za manipulaciju.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 

Specijalni sistem za rezanje  TANJIRASTI NOŽ

Promjer 100 mm

Zapremina zdjele: 90 litara

Produktivnost: 1000 kg/h

Motor : 5,5 Kw

Motor mješalice: 0.75 kW

Dužina: 104 cm

Širina: 68 cm

Visina (poklopac zatvoren): 142 cm

Visina (poklopac otvoren): 182 cm

Visina za punjenje: 127 cm

Visina ispusta proizvoda: 66 cm

ML 130

 

Ovaj model je opremljen sa pužem od nehrđajućeg čelika i posude puža, specijalno konstruiran tako da omogućava korištenje različitih vrsta noževa. Posjeduje također i mogućnost okretanja puža unatrag. Ova kombinacija osigurava proizvodnju različitih smjesa ovisno o potrebi. Stroj posjeduje masivno postolje koje amortizira vibracije koje se javljaju tijekom rada. Moguće je opcionalno opremanje stroja sa sistemom za ekstrakciju žila. Stroj je izrađen da zadovoljava sve evropske sigurnosne standarde i norme.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 

Motor: 5,6 kW

Dužina: 80 cm

Širina postolja: 60cm

Širina ljevka: 53cm

Ukupna visina : 116cm

Visina izlaza: 130mm

Promjer puža: 86cm

Produktivnost : 800 kg/h

pogledajte video

MLG 160

 

Automatski stroj za mljevenje mesa koji pruža mogućnost obrade svježeg i smrznutog mesa do -8 °C kao i druge prehrambene proizvode. Posjeduje hidraulički utovarivač montiran sa strane stroja a koristi standardna kolica kapaciteta 200 litara. Kompletan stroj kao i puž za rezanje, puž za dostavu i kućište puža su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Rukovanje strojem se obavljauz pomoć elektronske upravljačke ploče koja nudi mogućnost dvije brzine dostavljača i dvije brzine puža za rezanje. Uz mogućnost kombinacije sa različitim noževima, ovaj stroj pruža različite vrste i konzistencije krajnjeg proizvoda.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 

Motor: 40 kW

Kapacitet ljevka: 300 litres proizvoda

Dužina: 300 cm sa utovarivačem

Ukupna širina: 200 cm

Visina stroja: 200 cm

Visina utovarivača: 290 cm

Promjer kućišta puža: 160 mm

Visina ispusta: 95 cm

MLK 130 L

 

Automatski stroj za mljevenje mesa koji pruža mogućnost obrade svježeg i smrznutog mesa do -50°C. Posjeduje hidraulički utovarivač montiran sa strane stroja. Specijalna miješalica daje mogućnost i mješanja mesa a aktivira se pomoću tipke na upravljačkoj tabli. Stroj posjeduje različite mogućnosti i kombinacije za dostavljač mesa kao i različite brzine rada te tako pokriva širok dijapazon potreba kod različitih tipva krajnjeg proizvoda. Kvalitetniji rezultati rezanja postižu se i korištenjem različitih kombinacija sječiva (predsjekač, nož, noževi sa provrtima itd).

Sve parametri rada stroja kontrolilra elektronska upravljačka jedinica. Puž, kućište puža i kompletan sistem dostavljača su izrađeni od nehrđajućeg čelika.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 

Motor: 18,6 kW

Kapacitet utovarivača: 200 litara

Ukupna širina: 136 cm

Visina: 164 cm

Visina utovarivača: 102 cm

Ukupna visina sa utovarivačem: 245 cm

Visina kućišta puža: 87 cm

Promjer puža: 130 mm

Dužina: 240 cm

pogledajte video

Flakeri

 

FR 100

 

Poluautomatski stroj namijenjen za rezanje smrznutih blokova mesa. Posjeduje specijalno konstruiran rotor sa noževima, izrađen od nehrđajućeg čelika. Transport proizvoda do samih noževa, vrši se uz pomoć kliznog dostavljača. Stroj posjeduje dvije brzine rada.

Čvrsta i robustna konstrukcija je izrađena od nehrđajućeg čelika a procesom rada upravlja elektronska jedinica. Implementirani su svi sigurnosni sistemi u skladu sa europskim propisima o sigurnosti.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

 

Motor: 5.5 kw
Visina: 157 cm
Dužina:165 cm
Širina: 90 cm

pogledajte video

FL 300 

 

Potpuno automatizirani stroj za rezanje smrznutih blokova mesa u listove. Rotor noževa izrađen od nehrđajućeg čelika rotira velikom brzinom i sječe meso u tanke listove. Posjeduje dvije brzine sječenja. Dostavljač blokova do noževa vrši se uz pomoć pneumatskog mehanizma koji sprječava direktan dodir korisnika stroja sa komorom sa sječenje.

Posjeduje i sigurnosni poklopac koji zaustavlja rad mašine ukoliko je podignut i ukoliko se 200 litarska kolica za finalni proizvod uklone ispod stroja.  Kada se aktivira zaustavljanje rada stroja u slučaju neposredne opasnosti dolazi do trenutnog zaustavljanja i mehaničkih i elektronskih sistema koristeći specijalni sistem „DC sistem za kočenje“.

Stope podnožja stroja aktivno absorbiraju opterećenje i vibracije koje se javljaju prilikom procesa obrade. Elektro motor posjeduje tzv. „sistem za blagi start“ što produžava njegov vijek trajanja.

Svi mehanički dijelovi stroja su izrađeni od nehrđajučeg čelika. Radom stroja upravlja elektronski procesor.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

 

Motor: 9.2 Kw

Pritisak zraka: 6 bar

Kapacitet proizvodnje 2000-2500 Kg/sat

 

Visina: 130 cm

Dužina: 225 cm

Širina: 110 cm

GN 400

 

Ovaj stroj predstavlja idealno rješenje za proizvodnju kobasica i hamburgera. Smrznuti standardni blokovi mesa se sjeku u manje komade veličine šake. Veličina krajnjeg proizvoda odgovara za daljnju preradu u strojevima za mljevenje ili kuterima. Ovaj stroj posjeduje tri glave sa noževima i specijalnu platformu za dostavu blokova mesa do noževa. Noževi i platforma se pokreću hidraulički. Radom giljotine upravlja se pomoću upravljačke ploče koja je locirana sa lijeve strane u visini pojasa operatora. Vertikalnim kretanjem noževa i platforme se jednostavno upravlja.

 

Zaštita i sigurnost korisnika se provodi na sljedeći način:

1. Ukoliko je platforma za dostavu u donjem položaju tada sječiva miruju.

2. Kada se otvori poklopac stroja, noževi se automatski povlače unatrag

3. Ukoliko 200 litarska kolica za finalni proizvod nisu ispod stroja, stroj neće početi sa radom.


TEHNIČKE KARAKTERISTIKE


Dužina: 136+82 = 218 cm (uključujući i platformu)
Širina: 74cm
Visina: 170cm
Motor: 2.2 Kw
Radni volumen: 800-900 kg/h
Temperatura mesa: -15 C to -18 C
Radni takt: 23 ponavljanja u minuti

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now