top of page
LOGO_SILVER.png

Mljevenje mesa

MG 130 PREMIX

Cjela konstrukcija ovog stroja je izrađena od nehrđajućeg čelika i opremljena je sa automatskim dostavljačem, utovarivačem i sigurnosnim poklopcem. Posjeduje dvije brzine rada čime obezbjeđuje brži i kvalitetniji proces proizvodnje . Mehanizam dostavljača obezbjeđuje korisniku postizanje visoke homogeniziranost mesa i masti. To se postiže karakterističnom opcijom ovog stroja da koristi različite rezne alate. Stroj je izrađen tako da zadovoljava sve europske sigurnosne standarde. Ovaj stroj je opcionalno moguće i nadograditi sa sistemom koji automatski uklanja žile prilikom rezanja.

MG 100

Ovaj stroj ima mogućnost mljevenja i miješanja mesa a koje se može odvijati istovremeno ili odvojeno. Predstavlja idealno rješenje za manje mesarske pogone koji su ograničeni sa prostorom kako širinom tako i visinom. Robusna konstrukcija mješalice i velika snaga motora omogućava obradu svježeg i smrznutog mesa (-5° C).

Puž dostavljača i mješalica su izrađene od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Povratno kretanje obezjeđuje kvalitetno mješanje mesa za vrijeme mljevenja. Kada se stroj nalazi u poziciji mješanja, mješalica se kreće automatski prema naprijed a zatim prema natrag i to svakih 20 sekundi. Za to vrijeme dostavljač se okreće 2 sekunde unatrag, svakih 20 sekundi. Ovakav način obrade se ponavlja sve dok korisnik ne zaustavi rad tipkom STOP.

U pozciji mljevenja, dostavljač nemože da se okreće u suprotnom smjeru, okreće se u jednom smjeru i to sinhronizirano, sa kretanjem mješalice. U ovoj poziciji nije moguće aktivirati automatsko mjenjanje smjera mješalice.

Specijalno konstruiran sigurnosni poklopac omogućava direktnu vizualnu kontrolu proizvoda bez zaustavljanja procesa obrade. Sa gornje strane poklopca nalazi se poseban otvor za dodavanje aditiva za vrijeme obrade.

Konstrukcija kućišta i mješalice obezjeđuju lakši pristup svim dijelovima u svrhu čišćenja i održavanja stroja.

 

Ovaj stroj zadovoljava sve europske sigurnosne standarde i posjeduje jednostavne elemente za manipulaciju.

ML 130

Ovaj model je opremljen sa pužem od nehrđajućeg čelika i posude puža, specijalno konstruiran tako da omogućava korištenje različitih vrsta noževa. Posjeduje također i mogućnost okretanja puža unatrag. Ova kombinacija osigurava proizvodnju različitih smjesa ovisno o potrebi. Stroj posjeduje masivno postolje koje amortizira vibracije koje se javljaju tijekom rada. Moguće je opcionalno opremanje stroja sa sistemom za ekstrakciju žila. Stroj je izrađen da zadovoljava sve evropske sigurnosne standarde i norme.

MLG 160 L

Automatski stroj za mljevenje mesa koji pruža mogućnost obrade svježeg i smrznutog mesa do -8 °C kao i druge prehrambene proizvode. Posjeduje hidraulički utovarivač montiran sa strane stroja a koristi standardna kolica kapaciteta 200 litara. Kompletan stroj kao i puž za rezanje, puž za dostavu i kućište puža su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Rukovanje strojem se obavljauz pomoć elektronske upravljačke ploče koja nudi mogućnost dvije brzine dostavljača i dvije brzine puža za rezanje. Uz mogućnost kombinacije sa različitim noževima, ovaj stroj pruža različite vrste i konzistencije krajnjeg proizvoda.

MLK 130 L PREMIX

Automatski stroj za mljevenje mesa koji pruža mogućnost obrade svježeg i smrznutog mesa do -50°C. Posjeduje hidraulički utovarivač montiran sa strane stroja. Specijalna miješalica daje mogućnost i mješanja mesa a aktivira se pomoću tipke na upravljačkoj tabli. Stroj posjeduje različite mogućnosti i kombinacije za dostavljač mesa kao i različite brzine rada te tako pokriva širok dijapazon potreba kod različitih tipva krajnjeg proizvoda. Kvalitetniji rezultati rezanja postižu se i korištenjem različitih kombinacija sječiva (predsjekač, nož, noževi sa provrtima itd).

Sve parametri rada stroja kontrolilra elektronska upravljačka jedinica. Puž, kućište puža i kompletan sistem dostavljača su izrađeni od nehrđajućeg čelika.

bottom of page