top of page
Logo_KOLBE_1c_neg.png

Stroj za mljevenje sa mješalicom

Mischwölf

MWK32-45

Početni model za proizvodnju mljevenog mesa sa izuzetno niskim dodirom. Ovaj kompaktni stroj sa miješalicom je idealan kada je potrebno zamijenuti postojeće načine faširanja mesa i to za proizvodnju mljevenog mesa u malim količinama.

 

Model MWK32-45 opremljen je Enterprise E32 sustavom rezanja (L&W), perforiranim diskom od 3 mm sa glavčinom i četiri utora i nožem.

Kao i svi volfovi sa miješalicom iz Kolbe Foodtec-a, ovaj model odlikuje izvrsna kvaliteta prijenosa i rezanja uz izuteno nizak porast temperature.

MWK32-80

Početni model volfa kada postoji potreba za spajanjen na porciomat uređaj Kolbe Foodtec PM150. Ovaj stroj za mljevenje sa mješalicom ima kompaktni pogon s dobrim osnovnim performansama i stoga je pogodan za porcioniranje.

 

Mašina obrađuje komade svježeg mesa do max. -1 ° C bez napora. MWK32-80 ima lijevak od 80 litara, ali po želji može biti opremljen hlađenim lijevkom te je stoga idealan za proizvodnju kebaba MWK32-80 se koristi u hipermarketima srednje veličine, trgovinama i veleprodajom mesa i većim mesnicama.

MW32-80

MW je najsnažniji model u rasponu od 80 litara. Zbog jačeg pogona, volf može bez problema da obrađuje komade mesa do -5 ° C i idealna je za porcioniranje. Budući da su Kolbe Foodtec volfovi od modela MWK32 / 114-80 dostupni sa  hlađenjem, čini ih idealnim i za proizvodnju kebaba.

 

Ovi volfovi se primjenjuju, ovisno o veličini šarže, a posebno u srednjim hipermarketima, trgovcima mesom na veliko i većim mesnicama i preradama.

MW114-80

MW je najsnažniji model u rasponu od 80 litara. Zahvaljujući jačem pogonu, prerada mesa do -5 ° C ne predstavlja nikakve probleme.

 

Kolbe Foodtec miješalice za mljevenje iz MWK32 / 114-80 modela su po izboru dostupne i sa kontinuiranom regulacijom brzine, te su stoga pogodne za proizvodnju mljevenog mesa za proizvodnju kuhanih, kuhanih i sirovih kobasica.

Ovisno o veličini šarže, ovaj volf nalazi primjenu u srednjim hipermarketima, veletrgovcima mesom i većim mesnicama i preradama.

MW52-120

Ovaj model je jedan od većih strojeva, koji je pogodan za povezivanje u liniju sa porcimatom. Zahvaljujući većem reznom setu i većem pužu, ovaj stroj može bez napora obraditi čak i veće komade mesa do temperature od -8 ° C. MW52-120 koristi se tamo gdje sau zahtjevi za većim šaržama i lijevkom od 120 litara.

 

Ovaj stroj za mljevenje mesa idealan za upotrebu u linijama za rezanje, idealno u kombinaciji sa Kolbe Foodtec PM150 porcimatom, a dostupna je i u verziji sa hlađenjem.

MW56-200

Ovo je sljedeći po veličini MW model. Ovaj volf standardno je opremljen rešetkastim stepenikom od nehrđajućeg čelika i ima kontinuiranim podešavanjem i regulacijom brzine okretanja mješalice.

 

MW56-200 je pogodan za upotrebu tamo gdje je potreban spremnik od 200 litara usljed veličine šarže.

MWK114-45

Model MWK114-45 je takođe kompaktan i štedi prostor. To znači da se ova miješalica može koristiti i kao zamjena za druge strojeve za faširanje kada je potreba za proizvodnjom mljevenog mesa mala.

 

MWK114-45 opremljen je 5-dijelnim sistemom rezanja Unger D114 (L&W), perforiranim diskom od 3 mm i perforiranim diskom od 13 mm. Pored toga, ovaj model ima dva noža i uski i široki prsten za umetanje.

 

Kao i svi vukovi za miješanje Kolbe Foodtec, ovaj model odlikuje odlična kvaliteta prenosa i rezanja uz najniži porast temperature.

MWK114-80

MWK114-80 impresionira snagom svoga pogona. Zahvaljujući tome, ovaj stroj za mljevenje je pogoda za obradu komada mesa do max. -1 ° C.

 

Standardno opremljen sa lijevkom od 80 litara, čini ga pogodnim i za proizvodnju kuhane, oljuštene i sirove kobasice uz mljeveno meso. MWK114-80 se koristi u hipermarketima srednje veličine, trgovinama mesom na veliko i većim mesnicama.

MW32-120

MW32-120 je idealan volf za veće šarže. Zahvaljujući svom lijevku od 120 litara, volf ispunjava zahtjeve za upotrebu u velikim hipermarketima, većim mesnicama i trgovinama mesom na veliko.

 

Ovaj model takođe bez problema obrađuje komade mesa do temperature od -5 ° C. Ovaj model je idealno prilagođen za integriranje u linije za porcioniranje, idealno u kombinaciji sa porciomatom Kolbe Foodtec PM150.

 

Kao i svi Kolbe Foodtec strojevi za mljevenje mesa, MW također impresionira izvrsnom kvalitetom mljevenja uz najmanji porast temperature.

MW114-120

MW114-120 je idealan stroj za faširanje mesa kod većih serija. Spremnik od 120 litara ispunjava sve potrebe za upotrebu u velikim hipermarketima, većim mesnicama i trgovinama mesom na veliko. Stroj lako obrađuje meso do temperature od -5 ° C. Zahvaljujući kontinuiranoj regulaciji brzine, koja je opcionalna, MW114-120 je također pogodan ne samo za proizvodnju mljevenog mesa nego i  za proizvodnju kobasica.

 

Kao i svi strojevi za mljevenje mesa Kolbe Foodtec, MW također impresionira izvrsnom kvalitetom rezanja uz najmanji porast temperature mesa.

MW130-120

Ovaj model je jedan od većih strojeva, koji je pogodan za uvezivanje linije sa porciomatom. Zahvaljujući većem reznom setu i većem pužu, ovaj stroj može bez napora obraditi čak i veće komade mesa do temperature od -8 ° C. MW52-120 koristi se tamo gdje sau zahtjevi za većim šaržama i lijevkom od 120 litara.

Ovaj stroj je takođe dostupa i sa opcionalnom, kontinuiranom regulacijom brzine i stoga je prikladan za proizvodnju mljevenog mesa za proizvodnju kobasica.

MW160-200

Ovo je sljedeći po veličini MW model. Ovaj volf standardno je opremljen rešetkastim stepenikom od nehrđajućeg čelika i ima kontinuiranim podešavanjem i regulacijom brzine okretanja mješalice. MW56-200 je pogodan za upotrebu tamo gdje je potreban spremnik od 200 litara usljed veličine šarže.

 

Model MW160-200 opremljen je sistemom rezanja Unger G160, rupičastim diskovima dimenzija 3 mm, 5 mm, 8 mm i 13 mm, dva noža i predrezačem, uskim i širokim umetkom i potpornim križem.

bottom of page